Vacature: Fiscaal Jurist

tax | legal | accounting

&Van der Kloet tax | legal | accounting

Functie: Ervaren Fiscalist / Fiscaal Juridisch Adviseur

& Van der Kloet is een multi-disciplinair advieskantoor, gevestigd in het hart van Amsterdam, aan het IJ. Wij verzorgen (loon)administraties, stellen jaarrekeningen op, doen belastingaangiftes en geven financieel, fiscaal & juridisch advies, ondersteunen de bedrijfsvoering en optimaliseren bedrijfsprocessen.

Dit doen we met een hands on team van gedreven mensen.

Wij willen ons leuke team graag uitbreiden met een ervaren Fiscalist. We zoeken de spin in het web die weet waar het over gaat in het vakgebied. Iemand die goed verbanden kan leggen en met creatieve adviezen en oplossingen komt. Iemand die als geen ander relaties met onze cliënten kan onderhouden en versterken.
Spreekt dit je aan en heb je onderstaande opleiding, werkervaring en competenties in je bagage dan willen we graag met je in contact komen.

Opleiding:
❏ Afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht
❏ Voldoe je niet volledig aan de opleidingseis maar denk je dat je onze verwachtingen kunt waarmaken en dat kunt motiveren dan nemen we je sollicitatie graag in behandeling

Werkervaring:
❏ Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Competenties:
❏ Zelfstandig, secuur en representatief
❏ Hands on mentaliteit
❏ Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels

Wat kan er op een werkdag bij ons op je bordje komen?
❏ Je onderhoudt en versterkt de relatie met bestaande cliënten en werkt aan verdere uitbreiding van de cliëntenportefeuille
❏ Een cliënt heeft een complexe vraag op fiscaal gebied. Jij analyseert de vraag en adviseert over de mogelijkheden die de fiscale wetgeving biedt.
❏ Een cliënt moet aangifte doen (Bijv. IB, VPB, SW, LB, OB). Jij assisteert de klant daarbij en beoordeelt de aangifte.
❏ Er is een internationaal fiscaal juridisch probleem bij een cliënt. Je stelt je op de hoogte van de alle relevante regelgeving (nationaal en internationaal) en zorgt voor een oplossing op maat

Waarom wil je bij ons komen werken?
Je gaat een prima salaris verdienen en doet dat door fulltime of parttime te werken. Als je bijgeschoold moet worden of je verder wilt ontwikkelen betalen wij de opleiding voor je. Je gaat zelfstandig taken invullen en uitvoeren. We houden niet van bureaucratie en dat kenmerkt zich door korte lijnen naar collega’s die altijd bereid zijn om met je te sparren. We lunchen samen en hebben regelmatig superleuke teamuitjes. En, in 2019 bestaan we dertig jaar en gaan we met het hele kantoor naar een stad in Europa. Dat wil je toch niet missen!

Je sollicitatie
Als deze baan je aanspreekt stuur dan je CV met motivatie naar info@vanderkloet.nl.
Binnen 3 werkdagen krijg je een reactie van ons. Als je vragen hebt of meer wilt weten over de functie kun je ons bellen op 020-4214845.
We zien uit naar je sollicitatie!