Certificering

Certificering


Kwaliteit is belangrijk: voor u en voor ons.

Kwaliteit betekent voor ons deskundigheid, integriteit en ervaring. Als fiscalist bij ons kantoor moet je lid zijn van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Daarnaast is &VanderKloet gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). De diverse programma’s van beide organisaties houden onze kennis en deskundigheid permanent actueel.

NOB logo

Nederlandse Orde van Belasting-adviseurs

De NOB is de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs in Nederland. De NOB bestaat sinds 1954, behartigt de gemeenschappelijke belangen van de leden en bevordert een kwalitatief hoogwaardige beroepsuitoefening.

Lees meer

NOAB keurmerk

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Het NOAB is de brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs, werkzaam in het MKB. Het NOAB-lidmaatschap wordt toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor aan een pakket van (kwaliteits)eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Lees meer

Exact Online

Exact Online

Voor het verzorgen van de (loon)administratie gebruiken wij Exact Online. Wij zijn een door Exact gecertificeerd kantoor.

Lees meer

moneybird

Moneybird

Voor de eenvoudige administraties gebruiken wij het programma Moneybird. Onze adviseurs zijn door Moneybird gecertificeerd.

Lees meer